Mack 10/8

Det var verkligen en lyckad kväll på många sätt, även om de saknades lite personal och var lite smått stressigt för alla, men alla tog tag i situationen och lyckades få in de 170 gästerna som såg fram emot en trevlig kväll.
Och trevligt blev det.
Jag fick öppna kvällen och gjorde 5 minuter. Jag kände mig ganska avslappnad så jag tyckte själv att jag gjorde det ganska så bra.
Detta var mitt 25e gig så för mig var det lite extra eller vad man ska säga.
Jag ska villigt erkänna att det känns lite speciellt när både andra komiker och publik kommer fram till en i efterhand och berömmer en och någon fråga mig hur jag gjorde mina snarkningar... Då kändes det verkligen härligt... Då känner man att man har gjort ett bra gig och att man har bra material.

Efter mig var det dags för Fridhems folkhögskola från Svalöv att äntra scenen.
Det är en stand up kurs i ledning av Thomas Oredsson.
Det bjöds på många skratt och alla gjorde riktigt bra ifrån sig.

Efter pausen var det dags för inte mindre än Thomas Oredsson att själv gå på scen.
Han gjorde som vanligt ett lysande jobb.

Efter Thomas var det dags för kvällens huvudnummer:
Anna Lena Brundin.
Jag har väntat ett tag på att få se henne live och det blev verkligen ett minne för livet.

MC denna kvällen var Elin Nordén.

Tack alla för en underbar kväll.

Dockan Comedy 4/8

Denna kvällen blev inte riktigt vad jag hade förväntat mig... eller ja... jag hade väl egentligen inte förväntat mig någonting... men ändå.
Jag var från början satt i andra akten vilket jag såg fram emot men vissa omständigheter gjorde att jag helt plötsligt blev placerad i första akten... ATT JAG SKULLE ÖPPNA!!!
Jag har väl egentligen inget emot att öppna, men denna kvällen skulle jag köra helt nytt material så jag var lite nervös för det.
Men Eric Andersson ordna fram en stor god räkmacka med ägg och dill och svart löjrom och gurka och citron och en förbannade massa räkor... det hela fick sköljas ner med en öl.
Sen var jag på banan igen och allt kändes lugnt.

Jag tyckte ändå att jag hade ganska så bra energi på scen och så här i efterhand när jag kollar på min inspelning så upptäcker jag att jag hörde publiken som lite segare än vad dom var.
Jag körde igång med mitt nya material och upptäckte att det funkade faktiskt ganska så bra. Ska bara stryka lite här och där, men jävlar vad roligt det var när jag hörde en i publiken som verkligen låg dubbel av skratt.
Rätt var det var så ringde min telefon upp på scen... jag ångrar som fan att jag inte utnyttja den situationen... Det hade kunnat bli roligt... men men... man lär sig.

Det var överhuvudtaget en bra kväll... ca 70-80 personer hade letat sig in i lokalen.

tyvärr hann jag inte se de andra komikerna denna kvällen, men de andra som uppträdde var:
Svalövsgänget, Ludvig Samuelsson, Sven Holmberg, Johan Axelsson och Jonathan Unge.
MC denna kvällen var Eric Andersson.

Tack ska ni ha och tack alla i publiken som letat sig dit.

RSS 2.0